Новокаховські легкоатлети – на висоті!

16 Травня 2015 13:01

atletika14-15 травня, у  Херсоні, на стадіоні «Кристал», відбулися фінальні змагання з легкої атлетики за програмою VIII літніх юнацьких спортивних ігор Херсонщини 2015 року. Новокаховчани виступили на турнірі успішно і привезли з собою цілий “букет” нагород.

Участь у змаганнях взяли 18 команд районів та міст нашої області. Спортсмени Нової Каховки посіли такі призові місця: Волкова Ксенія І місце у стрибках у довжину та ІІІ місце  у стрибках у висоту,  Дуденко Ксенія ІІІ місце  у стрибках у висоту, Худницький Вадим ІІІ місце  у стрибках у висоту, Хісматуліна Яна ІІІ місце  у бігу на 400 метрів та ІІІ місце у бігу на 200 метрів, Скалка Руслан ІІІ місце у бігу на 100 метрів та ІІІ місце  у бігу на 200 метрів, Рапопорт Андрій ІІІ місце у метанні диску. Також команди юнаків та дівчат посіли друге місце в естафеті 4 х 100 метрів.

Тренують спортсменів тренер-викладач з легкої атлетики ДЮСШ Новокаховської міської ради Каратун Ігор та тренер-викладач з легкої атлетики ДЮСШ «Таврія» Вашкур Петро.

Джерело: nk-online.tv