Міліція Херсонщини протидіє браконьєрству

14 Травня 2015 10:37

З 1 квітня на Херсонщині міліція проводить профілактичні заходи, які спрямовані на боротьбу з браконьєрством та іншими порушеннями правил рибальства, а також з незаконною торгівлею водними ресурсами.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Працівники лінійного відділення в порту Херсон УМВС України в Херсонській області провели черговий рейд по виявленю фактів незаконного вилову риби та інших водних живих ресурсів.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

8 травня 2015 року співробітники водної міліції виїхали на річку Інгулець для виявлення фактів браконьєрства. В ході відпрацювання було виявлено 24 сітки загальною довжиною 2480 метрів, 1 рибальський ятерь довжиною 55 метрів. Всього вилучено 11 кг риби.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Також під час рейду співробітники міліції помітили чоловіка на гумовому човні, який виймав рибальську сітку з води. До моменту затримання правопорушник встиг виловити близько 5 кілограмів риби. Всі знаряддя лову і риба були вилучені.

За даним фактом працівники Херсонрибоохрани склали адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП України «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу». Санкція статті передбачає накладення штрафу від 20 до 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення.

Заходи по виявленню фактів браконьєрства тривають та знаходяться на постійному контролі керівництва УМВС.

СЗГ УМВС