В Херсоні пройшов чемпіонат області з шашок-100

12 Травня 2015 14:02

shashki_8У дитячо-юнацькій школі з шахів і шашок  пройшов чемпіонат області серед чоловіків і жінок з шашок-100 (швидка та блискавична гра).

Турнір проходив у 7 турів за швейцарською системою. У ньому взяли участь 15 спортсменів із м. Херсона, м. Каховки, Бериславського та Білозерського районів Херсонської області.

Набравши 11 очок із 14 можливих, чемпіоном області серед чоловіків у друге поспіль став кандидат у майстри спорту Кирило Полєвщиков, на другому місці Леонід Берніков (11 очок), Сергій Клок (8 очок) – третій.

Чемпіонкою області серед жінок та переможницею у загальному заліку стала кандидат у майстри спорту Альона Максимова (12 очок),  Ксенія Яремчук (8 очок) – на другому місці , Дарина Скороход (8 очок) – третя.

У блискавичній грі переможцем серед чоловіків та у загальному заліку став Леонід Берніков (13 очок із 14 можливих), на другому місці – Чернуцький Юрій (12 очок), третій – Сергій Мішин (8 очок); серед жінок на першому місці – Альона Максимова (10 очок), друга – Ксенія Яремчук (9 очок), третя – Ольга Максимова (7 очок).

Дарина Скороход представляє Белозерський район, Сергій Мішин – м.Каховку, усі інші чемпіони та призери – херсонці.