В Херсоні пройшов тиждень охорони праці

5 Травня 2015 13:55
city.kherson.ua

city.kherson.ua

До Всесвітнього дня охорони праці з 21 по 28 квітня 2015 року в Херсоні пройшов тиждень охорони праці.

Головною його метою на підприємствах, в установах та організаціях міста стало привернення уваги кожного роботодавця й працівника до усунення виробничих ризиків, до профілактики виробничого травматизму і професійної захворюваності, формування загальної культури охорони праці та свідомого ставлення до цих питань.

По завершенню Тижня в приміщенні Херсонської міської ради проведено тематичний семінар під гаслом «Приєднуйтесь до формування превентивної культури охорони праці».

У роботі семінару взяли участь керівники та спеціалісти з питань охорони праці 259 підприємств, установ та організацій міста, керівники та страхові експерти відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в м. Херсоні та управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Херсонський області, заступник начальника Територіального управління Держгірпромнагляду в Херсонській області, представники виконавчих органів міської та районних у місті рад.