У дошкільнят Скадовського району з’явився конкурс “Маленький ерудит”

4 Травня 2015 18:27

OLYMPUS DIGITAL CAMERAКонкурс проводився вперше. У  ньому виявили бажання взяти участь 10 дошкільних закладів Скадовського району. Перш ніж потрапити у фінал, у кожному дитсадку пройшов власний тур, переможці якого і захищали честь дошкільного закладу. Приймав маленьких ерудитів та гостей міський дитячий садок “Червона шапочка” (керівник – Клюєва Т.В.).

Дітям запропонували завдання з математики, розвитку мовлення, географії,  звукового аналізу слів. Запитання та завдання не були простими, зважаючи на вік учасників – 5-6 років. Тим не менше, конкурсанти справилися з ними блискуче.

– Конкурс пройшов на високому організаційному та емоційному рівнях, – розповіла завідуюча дитсадком “Сонечко” (селище Антонівка) Лариса Шашенок. – Усі діти показали хороший рівень знань, добре відповідали на запитання та швидко справлялися із завданнями. Сподобались яскраві та оригінальні виступи дітей “Червоної шапочки” у паузах між етапами розумового змагання.

Кожний учасник “Маленького ерудита” отримав свою першу в житті медаль за знання. Переможців же визначали в таких номінаціях:

«Найактивніший». Перемогла Германюк Маргарита (ДНЗ № 4 «Чебурашка»).

У номінації «Найбільш артистичний» кращою стала Твердохліб Іветта (Антонівський я/с «Сонечко»);

«Найбільш творчий» — Заєць Лілія (ДНЗ № 5 «Червона Шапочка»);

«Найбільш мудрий» — Зозук Злата (ДНЗ № 3 «Дзвіночок);

«Найбільш розсудливий»- Дзюба Олександр (ДНЗ № 6 «Теремок» ;

«Найбільш конструртивний» — Барік Владислав (Михайлівський я/с «Сонечко»);

«Найбільш винахідливий» — Маловічко Дар’я (Новомиколаївський я/с «Золотий ключик»);

«Найбільш допитливий» — Контієва Юлія (ДНЗ № 7 «Казка»);

«Найбільш раціональний» — Соболєва Діана (Таврійський ясла-садок);

«Найбільш дипломатичний» — Тихонча Артем (Лазурненський я/с «Сонечко»).

Конкурсу надали неабиякої ваги. Про це можна зробити висновок із складу журі, яке очолив В.М. Давиденко – начальник відділу освіти, молоді та спорту. Членами журі були  Н.Є. Білоус – завідувач КУ «Скадовський районний методичний кабінет», Л. М. Бут – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Скадовської районної державної адміністрації , Н. Д. Тангел — радник міського голови.