Сергій Шевцов: «Наша перемога закономірна»

4 Травня 2015 09:36
fckristal.com

fckristal.com

Головний тренер «Кристала» прокоментував попередній матч та про анонсував підготовку на наступного.

–  Місяць тому ми грали з «Арсеналом-Київщина». З того матчу зробили деякі висновки. Задача в нас була – не допустити тих контратак і тих моментів, які створював суперник у попередній грі. Я вже говорив, що тоді удача була на нашому боці, бо суперник не реалізував свої нагоди. Цього разу нам вдалося їх нейтралізувати. Лише наприкінці матчу, при рахунку 2:0, гості пішли в навалу. Наша перемога закономірна і могла бути ще більшою. Є питання по двох непризначених пенальті. В першому моменті м’яч влучив у руку, тому можна розцінювати, чи була саме гра рукою, а от у другому епізоді, як на мене, ніякої симуляції в нашого гравця не було. Тим не менш, ми перемогли. Гра вийшла кращою, тому що втілилось те, чого бракувало у попередніх матчах. Ми чекали, коли почнуть розкриватися наші новачки. Зараз це відбувається. Чудовий матч провів Фатій, чого ми довго від нього чекали. Білоусов забив гол і віддав гольовий пас, Козаченко віддав гольову передачу і прекрасним пасом розпочав другу гольову атаку. Непогано вийшов на заміну Барладим. Якщо новачки продовжуватимуть прогресувати, гра стане ще гармонічнішою.

– Які настрої перед найближчим матчем з «Енергію»?  Чи є бажання помститися за нещодавню поразку?

– Ніякої злоби і зайвої агресії немає. Ми діємо стратегічно. Для нас важлива якість гри і місце в турнірній таблиці. Тому в кожному матчі ми стараємось брати 3 очки, незалежно від суперника і статусу дербі. Чи буде «Енергія» так само заряджена на боротьбу, як минулого разу, подивимось. Тоді ми відверто висловили незадоволення суддівством. Тепер, можливо, зв’яжемось із комітетом арбітрів і попросимо приділити цьому матчу додаткову увагу чи додаткового інспектора, але який не буде в бригаді з арбітрами. А загалом – звичайна гра. Ми поїдемо здобувати 3 очки.

– Чи є кадрові проблеми перед наступною грою?

– Після дискваліфікації в основу повернуться Масюткін і Мартян. У попередній грі деякі гравці отримали пошкодження, але ближче до гри буде видно, кого ми поставимо на ноги, а кого – ні. В принципі, так і має бути, коли команда викладається наповну, діє на максимальних швидкостях і самовіддачі, то хтось отримує пошкодження в боротьбі. До гри постараємось всіх підготувати як слід. Та головне, що повернулись дискваліфіковані. Це наш потенціал, який також будемо використовувати.

ФК «Кристал»