На ділянці Азово-Чорноморського регіонального управління вводяться додаткові режимні заходи безпеки

4 Травня 2015 16:34
uainfo.org

uainfo.org

У період травневих свят, з метою дотримання режиму на державному кордоні, а також на адміністративній лінії між материковою частиною та окупованою територією АРК та створення безпечних умов для громадян, на ділянці Азово-Чорноморського регіонального управління Державної прикордонної служби України будуть посилені режимні заходи.

У контрольних пунктах в’їзду – виїзду також вводяться додаткові режимні заходи, які в першу чергу будуть стосуватись громадян РФ, а також інших осіб.

У зв’язку з цим просимо громадян, які проживають у контрольованих прикордонних районах, зокрема мисливців, рибалок, фермерів, з розумінням поставитися до даних тимчасових обмежень.

Наголошуємо, що першочерговим завданням для прикордонників є безпека законослухняних громадян нашої країни та її гостей і нагадуємо, що всі, хто перебувають в контрольованих прикордонних районах, повинні мати при собі документ, який засвідчує особу. Звертаємо увагу, що порушники будуть притягатись до адміністративної відповідальності згідно чинного законодавства.

Крім того, у разі виявлення підозрілих осіб, транспортних засобів, виходу плавзасобів поза пунктами базування або підхід підозрілого плавзасобу до берегу, в місцях, що не визначені законодавством, та інше, Азово-Чорноморське регіональне управління просить громадян, що проживають в прикордонні та поблизу адміністративної лінії повідомляти про такі випадки по наступним телефонам:

Черговий Азово-Чорноморського регіонального управління:

– (0552) 46-72-19 (цілодобово)

Черговий Херсонського прикордонного загону:

– (0552) 32-75-41 (цілодобово)

Черговий Бердянського прикордонного загону:

– (0615) 32031-42, 34-79-84 (цілодобово)