Херсонців закликають захистити свій дім!

4 Травня 2015 14:00
zahyst.ks.ua

zahyst.ks.ua

Шановні херсонці, наразі, згідно розпорядженню начальника Генерального штабу України, відбувається формування загонів оборони. При обласних, міських та районних військкоматах формуються роти охорони на випадок введення особливого стану, або загрози прямого вторгнення ймовірного супротивника.

У нас в Херсоні такий підрозділ з числа добровольців вже є й активно проходить навчання та тренування. Продовжується його поповнення, люди перевіряються на психічний стан, боєздатність, внутрішній патріотичний дух. Опікуються як формуванням, так й бойовою підготовкою досвідчені кадрові офіцери, котрі об’єдналися в обласну Асоціацію ветеранів військовослужбовців (ветерани Збройних Сил України, Служби безпеки України, Національної гвардії України, Головного управління розвідки України та Прикордонної служби України) під керівництвом голови Херсонського осередку Асоціації «К» СБУ, підполковника Миколи Сапоги. Асоціація чітко стоїть на позиціях неприйнятності будь-яких незаконних військових формувань й дотримання букви Закону.

Наш спокій, наша безпека в Херсоні буде забезпечуватися саме цими патріотичними підготовленими мужніми чоловіками , які готові у будь-який час стати на наш, херсонці, захист.

Закликаємо вас до підтримки загонів оборони, а саме до допомоги у придбанні для їхньог особового складу форми. Наразі треба одягнути 260 чоловіків, для чого потрібна сума приблизно у 170 тисяч гривень. Шити форму ми будемо частинами по мірі надходження благодійних пожертв. Процес накопичення та цільового витрачання зібраних благодійних коштів буде цілком прозорим. Звіти щодо надходження та витрати вашої допомоги будуть кожні 10 днів публіковуватися на сайті Фонду «Захист» та у соціальних мережах.

Тож,онлайн допомогу можна здійснити з сайту Фонду «Захист» http://zahyst.ks.ua/ за допомогою кнопки «пожертвувати».
Безготівкову пожертву можна зробити за реквізитами:
отримувач — Фонд громади Херсона «Захист»
р/р 26009052202214
код 26347439
ХФ ПАБ Комерційний банк «Приватбанк»
МФО 352479
Призначення платежу – на потреби територіальної оборони

Джерело: zahyst.ks.ua