Анастасія Павлова – найкраща спортсменка місяця на Херсонщині

3 Травня 2015 13:41
fakti.ks.ua

fakti.ks.ua

Обласне відділення Національного олімпійського комітету України спільно з обласним управлінням молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації започаткували у цьому році гарну традицію – щомісяця обирати кращого спортсмена.

Така відзнака вже існує у багатьох країнах та містах України. Це робиться аби стимулювати спортсменів до подальшої успішної діяльності та популяризувати спорт серед населення. Наших спортсменів повинні впізнавати на вулицях у обличчя, вони мають бути прикладом для молодшого покоління та приводом пишатися.

Так, як повідомляють у Обласному відділенні НОК України, кращим спортсменом березня стала новокаховчанка Анастасія Павлова – майстер спорту України міжнародного класу.

Нагадаємо, що Анастасія є членом основного складу збірної команди України. У 2008 році їй присвоєно звання Майстер спорту України. У 2011 році присвоєно звання Майстер спорту міжнародного класу України.

З останніх досягнень новокаховчанки — участь у змаганнях Гран-Прі Європи зі стрільби з лука, які відбувались з 27 по 28 березня в м. Марафон (Греція). На цих змаганнях Анастасія, у складі збірної команди України, посіла ІІІ місце серед команд жінок. Показаний результат надає право участі у І Європейських іграх в м.Баку 12-28 червня 2015 року.