Спортивний першотравень у Новій Каховці

2 Травня 2015 15:21
nk-online.tv

nk-online.tv

Свято першого травня у Новій Каховці виявилося напрочуд багатим на різні події. Зокрема, й спортивні. Так на стадіоні «Енергія» та спорткомплексі “Будівельник” відбувся цілий ряд дитячих спортивних турнірів.

Відкрита першість міста з легкої атлетики (багатоборство)

У цьому турнірі, присвяченому 70-й річниці Перемоги, за першість змагалися юнаки та дівчата 2002 року народження та молодше. Участь взяли  50 спортсменів з міст  та районів Херсонської області. Спортсмени Нової Каховки посіли такі призові місця у особистому розряді:

Пуков Данііл – І місце біг 60 метрів, ІІ місце стрибки у довжину, І місце у метанні м’яча, ІІ місце у бігу на 300 метрів;

Хут Єгор – І місце у бігу на 300 метрів, ІІ місце у бігу на 60 метрів, ІІІ місце у стрибках у довжину;

Волков Данііл – ІІ місце у метанні м’яча;

Мальованець Богдан – І місце у стрибках у довжину, ІІ місце у бігу на 60 метрів, ІІ місце у бігу на 300 метрів;

Гулянок Анатолій – ІІІ місце у метанні м’яча;

Гайченя Марк – ІІІ місце у стрибках у довжину;

Старовойтова Віолета – ІІІ місце у бігу на 60 метрів, ІІ місце у стрибках у довжину;

Домбровська Марія – І місце у бігу на 60 метрів, І місце у стрибках у довжину, І місце у метанні м’яча, І місце у бігу на 300 метрів;

Ковальчук Анастасія – ІІІ місце у бігу на 60 метрів, ІІІ місце у бігу на 300 метрів;

Тертична Олександра – ІІ місце у бігу на 60 метрів, ІІ місце у бігу на 300 метрів, ІІІ місце у стрибках у довжину.

Серед юнаків у багатоборстві І місце посів Пуков Данііл (ЗОШ №1), ІІ місце –Мальованець Богдан (ЗОШ №1), ІІІ – Хут Єгор (ЗОШ №1).

Серед дівчат у багатоборстві І місце посіла Домбровська Марія (ЗОШ №1), ІІ місце посіла Тертична Олександра (ЗОШ №1), ІІІ місце –  Ковальчук Анастасія (Гімназія).

Міський етап змагань з міні-футболу

Пройшов турнір на стадіоні «Енергія», на міні-футбольних полях,   серед команд юнаків 1999-00 та 2001-02 років народження. За підсумками змагань серед команд юнаків 1999-00 р.н. 1 місце здобула команда «Таврійськ», 2 місце посіла команда«Таврія», 3 – команда «Тавріськ- І». За підсумками змагань серед команд юнаків 2001-02 р.н. перемогу здобула команда «Енергія», на другій сходинці –  «Таврія», на 3-й –  «Таврійськ».

Волейбольні баталії

У  спортивній  залі «Будівельник» сьогодні відбулася відкрита першість  Нової Каховки з волейболу серед юнаків, присвячена Дню весни та праці. За підсумками змагань перше місце посіла команда ДЮСШ Новокаховської міської ради , друге – команда ДЮСШ Бериславського району, третє – команда ДЮСШ Цюрупинського району.

Тренують наших спортсменів тренери Петро та Галина Бойко.

Джерело: nk-online.tv