Про минулорічні статки прозвітували 20 тисяч херсонців

2 Травня 2015 14:36
kherson.sfs.gov.ua

kherson.sfs.gov.ua

За останніми оперативними даними вже понад 20 тисяч херсонців. прозвітували про свої минулорічні статки до фіскальної служби області. Сума задекларованого ними доходу перевищує 300 мільйонів гривень. Бюджети отримають 12,6 мільйонів гривень. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Микола Квасневський.

Подати декларацію про майновий стан і доходи необхідно, якщо у 2014 році отримувались доходи, з яких не було сплачено податок на доходи фізичних осіб. Це отримання подарунків від фізичних осіб, доходів від операцій з цінними паперами, здавання нерухомості в оренду фізичним особам, репетиторства, іноземні доходи, тощо. Також декларацію подають ті особи, які отримували доходи у вигляді заробітної плати від двох або більше податкових агентів і при цьому загальна річна сума таких оподатковуваних доходів перевищувала 120 розмірів мінімальної заробітної плати (146 160 грн).

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати особисто або уповноваженою на це особою; відправити електронною поштою або заповнити оn–line на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби (за наявності електронного цифрового підпису).

Податкова декларація про майновий стан і доходи подається громадянами до органів фіскальної служби за місцем реєстрації (прописки).

У разі виникнення питань щодо заповнення декларації про майновий стан і доходи звертайтесь до Центрів обслуговування платників (ЦОП). Інформація щодо режиму роботи ЦОП, їх адреси та контактні телефони розміщенні на субсайті територіальних органів ДФС в Херсонській області в банері «Декларування доходів громадян 2015».

30 квітня 2015 року – останній день подання декларації про доходи !