«Кристал-2» здобуває третю перемогу

1 Травня 2015 10:33
fckristal.com

fckristal.com

У третьому турі чемпіонату міста молодь здолала «Яфу» з рахунком 4:1.

Чергові три очки здобуває «Кристал-2» у першості міста. Цього разу перед молодими кристалівцями не встояла «Яфа». Втім, матч виявився не таким легким, як два попередніх.

Господарі поля диктували свої умови протягом усього ігрового часу, а суперник переважно відбивався з надією на контратаку. На 14 хвилині «Кристал-2» відкрив рахунок завдяки вдало реалізованому виходу віч на віч Глоданюка. Невдовзі гості зрівняли рахунок. Нічия протрималася до кінця першого тайму.

fckristal.com

fckristal.com

Після перерви кристалівці не збавляли обертів в атаці, проявили характер і дотиснули суперника. За три хвилини дубль оформив Бєлов. Спочатку він добре замкнув простріл від Потужного, а незабаром результативно завершив навіс від Глоданюка. А за кілька хвилин до перерви «Кристал-2» забив останній гол у цій зустрічі. Шевцов добре пробив зі штрафного, воротар відбив м’яч у стійку, а на добиванні першим опинився Житарчук.

«Кристал-2» – «Яфа» – 4:1 (1:1)

28 квітня, запасне поле стадіону «Кристал», 17.30

«Кристал-2»: Чакляров, Михайленко, Чернов (Іванов, 64), Таряник, Шевцов, Глоданюк (Житарчук, 80), Чукавін (Чандароглов, 57), Михняк (Фетісов, 34), Потужний, Бєлов.

Тренер: Олег ТУРСЬКИЙ.

Голи («Кристал»): Глоданюк (14), Бєлов (59, 62), Житарчук (87).

ФК «Кристал»