Херсонці приєдналися до акції «Дерево миру» і впорядкували стелу Героїв АТО

27 Квітня 2015 09:36
city.kherson.ua

city.kherson.ua

У Херсоні у всесвітній день довкілля відбулася акція з благоустрою, ініційована депутатами міської та районних в місті рад спільно з учасниками руху «Ліс людей». В рамках акції учасниками були  придбані і висаджені кипарисові дерева та кущі самшиту у сквері біля стели Героїв антитерористичної операції. Активну участь у акції взяли міський голова Володимир Миколаєнко та його заступник Інна Трибух.

Під час акції, що відбулася в міському Парку Слави, було висаджено більше 30 дерев та кущів, в тому числі символічне «Дерево миру» (всесвітня ініціатива, що об’єднала понад 50 країн), впорядкували територію навколо пам’ятного знаку.

«Замість однолітніх квітів, на придбання яких десятиріччями неефективно витрачались бюджетні кошти і кількість яких неможливо порахувати і проконтролювати, депутатами від «Батьківщини» буде внесено пропозицію по придбанню за рахунок коштів міського бюджету вічнозелених швидкоросних рослин, що зможуть радувати херсонців багато років» – повідомила присутнім на акції депутат міської ради Марина Войтенко. Володимир Миколаєнко підтримав цю ініціативу депутатів.