Сьогодні херсонські школярі складатимуть ЗНО з української мови

24 Квітня 2015 07:30
firtka.if.ua

firtka.if.ua

Управління освіти міської ради нагадує, що у п’ятницю, 24 квітня 2015 року, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

Цього року результати тесту одночасно будуть зараховуватись як державна підсумкова атестація шкільного курсу з української мови та літератури, а також як вступний тест для бажаючих вступати до вищих навчальних закладів.

Під час проведення ЗНО з української мови та літератури будуть задіяні 14 пунктів тестування на базі освітніх закладів міста (заклади освіти №3, 4, 12, 27, 31, 41, 44, 45, 47, 52, 53, 55, 57, Херсонський економіко-правовий інститут).

Всі пункти тестування розпочнуть зовнішнє оцінювання об 11 годиніДопуск до пункту тестування починається за 45 хвилин і припиняється за 10 хвилин до початку зовнішнього оцінювання.

Для допуску в пункт тестування обовязково необхідно подати сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання; документ, назва та номер якого зазначені в сертифікаті; запрошення-перепустку для участі в зовнішньому оцінюванні.

Управління освіти звертає увагу, що в 2015 році запрошення-перепустки не надсилаються поштою, їх слід самостійно роздрукувати зі своєї інформаційної сторінки, доступ до якої здійснюється за номером Сертифіката та PIN-кодом, указаним у ньому.

Увага! Учасники ЗНО під час тестування не можуть мати при собі засобів звязку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, а також окремих елементів, які можуть бути складовими відповідних технічних засобів або пристроїв, друковані чи рукописні матеріали, інші засоби, предмети та прилади.