У Херсоні пройде інтерактивна дискусія «Як зрозуміти, що вами маніпулюють і ефективно цьому протидіяти?»

22 Квітня 2015 09:14
ukrface.net

ukrface.net

Спільнота «Інформаційний простір Херсонщини» запрошує до участі в інтерактивній дискусії «Як зрозуміти, що вами маніпулюють і ефективно цьому протидіяти?»

В умовах “інформаційного вибуху” кількість інформації, яку споживає сучасна людина, стрімко збільшилась. Розібратись у тому, як самостійно обмежити споживання маніпулятивних інформаційних продуктів, перестати витрачати своє життя на пусті балачки в соціальних мережах і захистити себе та своїх близьких від можливої агресії, допоможе ця інтерактивна дискусія.

Протягом інтерактивної дискусії «Як зрозуміти, що вами маніпулюють і ефективно цьому протидіяти» спілкуватимемось, зокрема, на такі теми:

• Конструювання політичної реальності сучасними ЗМІ
• Не годуй троля!
• Безпека громадського активіста

Інтерактивна дискусія «Як зрозуміти, що вами маніпулюють і ефективно цьому протидіяти?» є пілотною у циклі дискусій, що організовуватимуться й у подальшому спільнотою блогерів та громадських журналістів Херсонщини.

Учасники першої інтерактивної дискусії:
Анастасія Супрун – політолог, керівник ХМІГ «Кипяток»
Владислав Гладкий – блогер, керівник ГО «Центр сприяння інформаційним технологіям»
Максим Ієлігулашвілі – громадський діяч, викладач, експерт.

Після завершення інтерактивної дискусії та перерви на каву-брейк відбудеться показ фільму «Хвіст виляє собакою» у дискусійному кіноклубі бібліотеки №3 (за місцем проведення заходу).

Інтерактивна дискусія відбудеться за адресою: м. Херсон, вул. Робоча, 76а (бібліотека-філія №3). Початок 23 квітня, у четвер, о 14:00. Вхід вільний.

Запрошуємо блогерів, журналістів, молодь, громадських активістів та усіх, кому тема є цікавою.

*З будь-яких питань щодо заходу телефонуйте
за номером: 066 418 28 07 (Наталя Ткачова).