Херсонський «Гідропарк» готується до літнього сезону

22 Квітня 2015 16:03
city.kherson.ua

city.kherson.ua

За рішенням виконкому міської ради, відповідальним за підготовку та відкриття пляжу «Південний» у літній сезон 2015 року визначено МКП «Гарантія».

Як розповіла директор департаменту ЖКГ міської ради Наталія Молнар, на території «Гідропарку» та пляжу «Південний» вже проводяться роботи з санітарного очищення та прибирання, зібрано сміття з піску, укладаються договори з підрядними організаціями на прибирання території протягом сезону. «Хто нещодавно був у «Гідропарку», міг побачити обсяги проведеної роботи», – зазначила керівник департаменту.

На черзі – поточний ремонт питних фонтанчиків, ремонт раніше встановлених та придбання нових роздягалень. Вирішується питання щодо вивезення сміття, яке залишають дачники у Гідропарку, ведуться перемовини з головами дачних кооперативів на іншому березі Дніпра.

Міський голова Володимир Миколаєнко доручив департаменту звернути особливу увагу на об’єкти торгівлі та громадського харчування, розташовані у «Гідропарку»: визначити їх точну кількість; по кожному, із залученням відповідних служб, перевірити законність підстав для здійснення діяльності; наглядати за дотриманням ними правил благоустрою тощо.