У Херсоні визначені переможці міжшкільного чемпіонату КВК

20 Квітня 2015 14:20
city.kherson.ua

city.kherson.ua

У кіноконцертному залі «Ювілейний» відбувся фінал 9-го сезону міжшкільного чемпіонату КВН.

Він об’єднав 16 команд-учасниць, 6 із них, подолавши нелегкий шлях відбіркових турів, вийшли до фіналу – це «Палата 27» школи №27, «Квартал 24» школи №24,  «ФТЛ – style» Фізико-технічного ліцею, «Супер Тройка» гімназії №3, «Бензопила «Дружба»» школи №30,  «Детки в клетку» гімназії №1.

У фіналі учасники продемонстрували уміння жартувати в привітанні «Канікули відміняються» і музичному домашньому завданні  – «Дороги, які ми обираємо». 1 місце посіла  «Супер Тройка», 2 – «Квартал 24», 3 – «ФТЛ – style».

Протягом півфіналу та фіналу чемпіонату пройшла благодійна акція «Добро починається з тебе», яку започаткували представники Міського учнівського парламенту. Кошти, зібрані під час акції, були розподілені на розвиток руху КВН (подарунки для команд-переможців) та допомогу педагогам – учасникам АТО Ігорю Галицькому, працівнику школи №32 та Олександру Бондаренку, заступнику директора з виховної роботи Фізико-технічного ліцею.

Оскільки наші герої вже майже рік перебувають в зоні активних бойових дій  на території Донецької області, від усієї учнівської громади міста лист, зібрані кошти та щирі слова вдячності передані їх родичам.

Всього на заході були присутні 1304 учня, 119 педагогів, 34 гостя. Вартість благодійних квитків складала 10 грн.

Чемпіонати  КВН проходять з 2007 році. В першому сезоні взяли участь 12 команд. З кожним роком кількість бажаючих спробувати свої сили в фестивалі гумору збільшується.