Херсонці ініціюють та реалізують добрі проекти

17 Квітня 2015 08:21
city.kherson.ua

city.kherson.ua

У Дніпровському районі на базі бібліотеки-філії №9 працює Університет третього віку. Цікаві лекції, навчання комп’ютерній грамоті, екскурсії та походи в театр, кіно – усе це зовсім безкоштовно для людей, які перебувають на заслуженому відпочинку. Серед студентів багато волонтерів, тому на рахунку Університету чимало добрих справ: участь в акціях з благоустрою району, збір допомоги для солдатів і жителів зони АТО. В Університеті завжди раді цікавим зустрічам і новим друзям. 

Саме така зустріч з людьми, які небайдужі до долі нашого міста та нашої країни, які не тільки словами, але конкретними справами проявляють свій патріотизм і любов до рідного міста, відбулася на базі бібліотеці-філії №9. Студенти-волонтери Університету третього віку Дніпровського району зустрілися з волонтером, головою громадської організації «Добродія-Херсон» Володимиром Марущаком.

Щодня активісти «Добродія-Херсон» надають допомогу родинам переселенців зі Сходу України, забезпечуючи житлом та робочими місцями; надають юридичну допомогу соціально незахищеним верствам громадян; працюють над проектами здешевлення подачі води для споживачів і вдосконалення водопостачання Херсона; разом з міліцією та громадськими організаціями з охорони громадського порядку патрулюють вулиці нашого міста, щоб херсонці могли почуватися безпечно.

Студенти Університету також розповіли гостям про свою волонтерську роботу та домовилися надалі разом реалізовувати гарні й добрі проекти! Для студентів Університету третього віку волонтери «Добродія-Херсон» передадуть новий комп’ютер, а для захисників України в зоні АТО буде переданий броньований автомобіль швидкої допомоги для транспортування поранених бійців і постраждалих жителів.