Міський голова Херсона зустрівся з благодійниками

6 Квітня 2015 15:26
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Міський голова Володимир Миколаєнко зустрівся з італійською родиною Ното, яка представляє благодійну асоціацію «Ukrainitaly insieme con il cuore». Голова родини Андреа Ното, його дружина Лоредана та їх три дочки ось уже 15 років допомагають дітям-сиротам з Херсона. 

«Україна в Італії разом у серці», так переводиться назва благодійної асоціації, яка щороку на цілий місяць забирає групу херсонських дітей-сиріт в Італію на канікули. Однак, цим допомога не обмежується. Днями «Херсонський клуб волонтерів» отримав посилки від асоціації, які вони передали дітям у Степанівці: «Ми відвезли гуманітарну допомогу до Центру соціальної реабілітації, розташованого у Степанівці. Домовилися з директором про тісне співробітництво», – розповів  Володимир Сагайдак, Президент Херсонського клубу волонтерів, який також був присутній на зустрічі.

Міський голова Володимир Миколаєнко подякував родині благодійників за ініціативи та допомогу й пообіцяв, що з боку міської влади буде всебічне сприяння в подібних проектах.