Сьогодні у Херсоні відкриють новий сезон вуличної бібліотеки

5 Квітня 2015 11:35
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Влітку минулого року творче об’єднання «Артхаос» ініціювало в Херсоні відкриття вуличної бібліотеки у сквері біля драмтеатру. Проіснувавши кілька місяців, бібліотека змушена була закритися на осінньо-зимовий період, але тільки через погодні умови. Сьогодні, 5 квітня, «Артхаос» відкриє новий сезон вуличної бібліотеки.

До відкриття вуличної бібліотеки вже все готово, воно мало відбутися ще наприкінці березня. Але тоді завадив дощ – і захід перенесли на Вербну неділю.

Творче обєднання «Артхаос» пропонує херсонцям приєднатися до поповнення книжкового фонду вуличної бібліотеки. Вдома у кожного, напевно, є давно вже прочитані книги нехай навіть не настільні, але цікаві. Вони можуть припадати пилом на полицях, а можуть бути прочитаними відвідувачами вуличної бібліотеки. Тож краще ними поділитися з іншими книголюбами.

Ще одна пропозиція організаторів вуличної бібліотеки взяти участь в онлайн-конкурсі «BOOKSSelfie».Конкурс триватиме два тижні, протягом яких учасникам необхідно робити оригінальні фото з книгами і викладати їх в альбом групи «Херсонська вулична бібліотека». Детальніше про конкурс можна дізнатися за посиланням: vk.com/biblioteka_khersona.

Усі, хто прийде на відкриття нового сезону вуличної бібліотеки 5 квітня о 16:00 в Піонерському сквері, зможуть відразу ж приступити до читання. Організатори пропонують гостям бібліотеки прочитати на заході фрагмент свого улюбленого твору (тривалістю до 2 хвилин). А ще херсонських книголюбів творче обєднання планує пригощати смачним печивом і поезією.