Держслужба охорони взяла під контроль порти на Херсонщині

5 Квітня 2015 10:27
112.ua

112.ua

З квітня 2015 року за громадським порядком портів в Одеській, Херсонській, Запорізькій та Миколаївській областях будуть стежити правоохоронці ДСО.

Про це повідомляє прес-служба департаменту Державної служби охорони при МВС України.

“Вже від сьогодні морські та річкові порти у Херсонській, Одеській, Миколаївській та Запорізькій областях вже перебувають під охороною працівників ДСО”, – повідомив начальник департаменту ДСО при МВС України Сергій Будник.

Відповідні договори на міліцейську охорону портів були укладені в Одеській області з керівництвом портів, у Херсонській області держохоронці забезпечують охорону Херсонського морського торговельного порту, у Миколаївській області – об’єктів та прилеглої території Миколаївського морського торгового порту і в Запорізькій області – Бердянський морський торговельний порт.

Повідомляється, що службу з охорони вказаних важливих стратегічних об’єктів несуть працівники ДСО, екіпіровані засобами індивідуального захисту, табельною та автоматичною вогнепальною зброєю.

Зокрема, правоохоронці будуть охороняти морські та річкові порти від диверсій, терактів, контрабанди та незаконного проникнення на об’єкти.

Джерело: 5.ua