На Херсонщині ветерани допомагають прикордонникам

4 Квітня 2015 16:23
khersonci.com.ua

khersonci.com.ua

Ми якось призвичаїлись, що в більшості випадків волонтерами є молоді люди, в яких багато енергії, сил, більше патріотичного настрою та переймання долею нашої країни.

Але ці стереотипи зламали наші ветерани–прикордонники. Які нещодавно завітали до прикордонних підрозділів з допомогою. Одежа, солодощі, крупи, овочі – це не повний список того, що покоління прикордонників, яке починало служити до початку історії Незалежної України, подарувало захисникам рубежів.

До речі, нині ветерани – прикордонники створили на базі Херсонського прикордонного загону обласну ветеранську організацію, в яку увійшли всі, хто так чи інакше пов’язаний з охороною кордонів. Це представники не тільки Херсонщини, а і Миколаївської області. Наразі, організація набирає обертів, але вже відбулись виїзди і з допомогою, і з метою передачі досвіду служби, підняття морального та бойового духу прикордонників, що на даний час несуть службу.

Хотілось би, щоб це стало традицією – такі уроки мужності, а прикордонники сьогодення будуть в свою чергу підтримувати ветеранів. Окремі слова вдячності хотілось би передати Знахаренко Миколі Антоновичу та наступним людям, що допомагають прикордонникам:

– Василевська О.П.
– Гузь Л.Л.
– Бешевець Є.В.
– Сухопара В.І.
– Комар В.Ф.
– Камок В.Ф.
– Знахаренко Л.Д.
– Костюн М.П.
– Землянська І.М.
– Летинська Л.А.
– Дяченко В.В.
– Костюк Ю.С.
– Костюк М.П.
– Сальник В.С.
– Данилюк В.Н.
– Макочон Л.С.
– Сумський В.І.

Прес – служба Азово-Чорноморського регіонального управління
Максим Сорока