Вітаємо херсонку з перемогою у конкурсі «Вчитель –новатор»

2 Квітня 2015 11:21
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Вчитель біології Комишанської школи № 26 Херсонської міської ради Рима Коршун стала призером Всеукраїнського конкурсу «Вчитель-новатор», що пройшов у Києві.

Метою її екологічного проекту «Шкільний сад. Красиве і корисне» стало виховання в учнів дбайливого, гуманного  ставлення до природи, формування умінь і навичок ініціативи, самостійності, віри у свої сили, сприяння виробленню активної життєвої позиції, прагненню до здійснення громадянських дій, виховання любові до природи та усвідомлення того, що Земля – наш спільний дім.

По завершенню церемонії нагородження була організована робота майстер-класів із різних напрямків сучасних хмарних технологій реалізованих на платформі MicrosoftOffice 365. Зокрема були представлені теми: впровадження хмарних технологій у школі;  організація спільної роботи в OneNote; інструменти реалізації дистанційного навчання у школі; використання ІКТ в управлінській та методичній діяльності. Кожен учасник заходу зміг долучитися до роботи і отримати корисний досвід для подальшого використання у своїй діяльності.