Херсонці з «Jin Roh» вибороли для України перше місце, обійшовши Німеччину та Швейцарію!

2 Квітня 2015 16:45

Херсонські артисти естрадно-циркової студії «Jin Roh» гідно представили не просто наше місто, а всю Україну на міжнародному цирковому фестивалі в Угорщині…

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Ще в грудні 2014-го року артисти естрадно-циркової студії «Jin Roh» у якості гран-прі Дніпропетровського циркового фестивалю отримали запрошення до Будапешту. Фестиваль був присвячений 65-річчю Будапештської циркової школи ім. І. Бароша. Учасниками феста стали артисти з Аргентини, Італії, Чехії, Німеччини, Польщі, Угорщини, Швейцарії та Перу. Але головний приз отримала саме Україна, обійшовши циркову школу зі Швейцарії та берлінську державну циркову школу!

Іноземні судді  високо оцінили акробатичний дует Анастасії Тищенко та Івана Замуренка, а також повітряне кільце Ангеліни Кравець (керівник – Роман Ващенко). 

Артисти «Jin Roh» активно провели фестивальний тиждень, проводячи репетиції і радіючи новими знайомствами, виступили у чотирьох гала-шоу на арені Будапештського столичного цирку. Приємним і несподіваним також стало запрошення на ще один фестиваль – уже в Берліні.