У Херсоні відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу«Земля – наш спільний дім»

1 Квітня 2015 15:03
city.kherson.ua

city.kherson.ua

На базі Херсонського державного будинку художньої творчості відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівських екологічних театрів та агітбригад «Земля – наш спільний дім».

Творчі погляди на актуальні проблеми збереження водних ресурсів України та рідного краю продемонстрували 13 команд-переможців районних та міських етапів конкурсу з Білозерського, Бериславського, Великоолександрівського, Голопристанського, Генічеського, Горностаївського, Каховського, Каланчацького та Чаплинського районів,  міст Каховки, Голої Пристані, Херсона.

Наше місто гідно представили дві команди – переможці міського етапу конкурсу екологічних агітбригад та агіттеатрів: команда «Планета» Комишанської школи № 26 та команда «Екопланета» школи № 41.

Виступ кожної команди розкривав гострі екологічні проблеми України та Херсонщини, презентував участь навчального закладу в природоохоронних екологічних акціях та трудових десантах, відтворював та пропагував народні традиції щодо гармонізації взаємовідносин з природою.

За результатами конкурсу команда «Планета» посіла 3 місце; команда «Екопланета» відзначена заохочувальним дипломом за висвітлення місцевих екологічних проблем.