У Новій Каховці пройшла першість з легкої атлетики

30 Березня 2015 11:30

27 березня в Новій  Каховці, на стадіоні «Енергія»,  відбулася відкрита першість міста з легкої атлетики, присвячена пам’яті Юрія Мелешка. Участь у змаганнях взяли більш ніж 350 спортсменів з міст Нова Каховка, Каховка, Херсон та Скадовського, Цюрупинського, Каховського, Голопристанського районів.

Про це повідомляє старший спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту.

nk-online.tv

nk-online.tv

На урочистій церемонії відкриття юних спортсменів привітали міський голова Нової Каховки Володимир Коваленко та начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Наталія Таран.

nk-online.tv

nk-online.tv

За результатами змагань спортсмени міста Нова Каховка посіли такі призові місця у своїх вікових категоріях:

Горєлова Марія І місце у стрибках у висоту та І місце у стрибках у довжину та І місце у бігу на 60 м. І місце у метанні м’яча та І місце у бігу на 300 м., Хісматуліна Яна І місце у бігу на 600 м., Ютіна Валерія І місце у бігу на 600 м. та ІІІ місце у стрибках у висоту, Масюткін Максим І місце у бігу на 600 м., Волкова Ксенія ІІ місце у бігу на 60 м. та І місце у стрибках у висоту, Махітко Максим І місце у бігу на 60 м., Яровий Андрій ІІІ місце у бігу на 300 м., Дуденко Ксенія ІІ місце у стрибках у висоту та І місце у стрибках у довжину, Орлов Володимир І місце у бігу на 60 м., Бобков Данііл І місце у стрибках у довжину та ІІ місце у бігу на 60 м., Першин Олександр ІІІ місце у бігу на 60 м., Пуков Даніл ІІ місце у бігу на 500 м. та ІІ місце у стрибках у довжину та І місце у метанні мяча.

nk-online.tv

nk-online.tv

Також паралельно зі змаганнями відкритої першості міста Нова Каховка з легкої атлетики, присвяченої пам’яті Юрія Мелешка відбувалися змагання чемпіонату Херсонської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2002 р.н. з чотирьохборства.

За підсумками змагань з чотирьохборства спортсмени Нової Каховки  відзначилися двома абсолютними результатами, так у змаганнях серед дівчат 2002 р.н. чемпіонкою стала Горєлова Марія (на фото), а у змаганнях серед юнаків 2002 р.н. чемпіоном став Пуков Даніл.

nk-online.tv

nk-online.tv