Херсонський “Кристал” здобув перемогу в черговому контрольному поєдинку

27 Березня 2015 07:02
fckristal.com

fckristal.com

20 березня «Кристал» провів контрольний поєдинок проти каховського «Авангарду». Підопічні Сергія Шевцова здобули впевнену перемогу з рахунком 3:0

До середини тайму команди призвичаювались до поля, особливо не загрожували воротам один одного. Більшу ініціативу в атаці проявляли господарі. Але незабаром херсонці заволоділи перевагою і провели кілька хороших атак, які призвели до взяття воріт. На 35-й хвилині Білоусов вирвався на оперативний простір, віддав Гливого, той зачекав забігання Козаченка відпасував на нападника, і той впевнено пробив у неприкритий кут воріт.

Незабаром «Кристал» подвоїв рахунок. Фатій віддав на Козаченка, а той передачею з флангу навісив на Білоусова, який головою переправив м’яча до сітки.

Після перерви гості знов таки не давали каховчанам багато простору, контролювали хід гри. І ще раз відзначилися в атаці. Схожий гол забив Білоусов. Тільки цього разу йому асистував Фатій, який виконав навіс з правого флангу.

«Кристал» продовжує підготовку до першого офіційного матчу в новому році. Слідкуйте за подальшими новинами на нашому сайті.

«Авангард» – «Кристал» – 0:3 (0:2)

Голи: Козаченко (35), Білоусов (42, 61)

20 березня, с. Чорнянка

«Кристал»: Касперович (Чакляров, 87), Масюткін, Бічевой, Дяченко (Чандароглов, 87), Ленський (Варушко, 87), Цой, Фатій (Таряник, 85), Барладим (Шешеня, 40), Гливий (Глоданюк, 78), Козаченко (Овчинніков, 75), Білоусов (Білов, 85).

Тренер: Сергій Шевцов.

Прес-служба ФК «Кристал»