У Горностаївці відбувся благодійний концерт

26 Березня 2015 16:10
gorn-vlada.ks.ua

gorn-vlada.ks.ua

24 березня цього року в селищі Горностаївка відбувся благодійний концерт зі збору коштів військовим. Організатори – заходу комунальна установа “Горностаївська музична школа”, волонтерська організація “Благодійне товариство “Шлях перемоги”, а також представники місцевої Самооборони району ініціювали проведення благодійного концерту з метою збору коштів для потреб земляків, мобілізованих з населених пунктів Горностаївського району, які в цей час несуть службу в зоні антитерористичної операції на сході України.

 
Участь в благодійному концерті взяли місцеві колективи та окремі виконавці художньої самодіяльності, а також артисти сусіднього Великолепетиського району.
 
Гучними оплесками учасники заходу зустріли військових, які в цей час знаходяться в короткостроковій відпустці та завітали на концерт. Керівник місцевої  волонтерської організація Фазель Манан подякував  присутнім, а також всім небайдужим мешканцям району, які майже рік підтримують волонтерський рух та надають потужну матеріальну і фінансову підтримки. Його зворушливі розповіді про присутніх військових, їх мужні вчинки викликали сльози на  очах присутніх та гучні довготривалі оплески.
До благодійного концерту за сприяння волонтерської організації встановлено стенд з світлинами земляків, які захищають територіальну цілісність нашої країни. Свічки пам’яті палали поблизу фотографій загиблих воїнів-світла: Дениса Білого, Вадима Шешені та Віктора Ковальчука, світлу пам’ять яких присутні вшанували хвилиною мовчання.
 
За результатами підрахунків лічильної групи, під час благодійного заходу зібрано 4 522 грн, що будуть використані для надання допомоги військовим мобілізованим з населених пунктів Горностаївського району. Присутні на благодійному концерті також мали переглянути виставку місцевих художників-аматорів, а також спробувати частування, які приготували для них організатори заходу. Кухарі “польової кухні” пригостили військовослужбовців та всіх бажаючих юшкою і козацьким кулешем.