Херсонців запрошують відвідати гру-презентацію проекту «Музей, який вабить»

18 Березня 2015 15:00

У п’ятницю, 20 березня, херсонці зможуть відвідати «Музей, який вабить» – гру-презентацію нового проекту художнього музею ім. О.Шовкуненка.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Колектив Херсонського художнього музею обрав формат гри, щоб створити сувенірну та презентаційну продукцію, котра б приваблювала відвідувачів. Як результат – з’явився задум «Виставкового турніру» та настільний варіант цієї пізнавально-розважальної гри – «Створи виставку року» (його незабаром можна буде придбати у музейній крамниці).

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Пілотна презентація проекту відбулась 14 березня. На перший «Виставковий турнір» музей запросив своїх постійних відвідувачів – учнів 2-го класу Школи гуманітарної праці та їх батьків. Учасники гри мали зібрати картки з експонатами колекції музею, створити з них власні виставки та дати їм ім’я. Поки тривала гра, познайомилися також з художніми творами і мистецькою термінологією. Із завданням упоралися всі, а переможець гри зміг створити, навіть, дві експозиції.

Що у подальшому вийде з такого інтерактиву – залежить від творчості всіх учасників проекту. Кожен, кому цікаво генерувати нові ідеї та творити «Музей, який вабить»,  може долучитись до проекту вже найближчим часом – 20 березня о 16:00. Вік учасників не обмежений.