Мешканці Бериславського району активно підтримують наших військових

17 Березня 2015 11:21

Дудченко Тетяна та Літвак Ніна вже вкотре від громади Бериславщини передали до Херсонського Центру Допомоги Військовим волонтерську допомогу для військовослужбовців, які захищають Батьківщину у зоні проведення АТО.

Силами активістів було зібрано: теплі речі, термобілизну, шкарпетки чоловічі, засоби особистої гігієни, цигарки, домашню консервацію та продукти харчування.

rdaberyslav.gov.ua

rdaberyslav.gov.ua

Учні Томаринської ЗОШ І-ІІІ ступенів надіслали захисникам Вітчизни свої малюнки з побажанням якнайшвидше повернутися додому живими та здоровими, а майстрині КЗ Бериславської районної ради “Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)” — теплі  шкарпетки, зв’язані з материнською любов’ю.

Шановні жителі Бериславського району! Не лишайтеся осторонь!

Просимо вас надати посильну допомогу у вигляді: речей (випраних) для воїнів; продуктів харчування тривалого зберігання, сала; бутильованої питної води, цигарок, карток поповнення мобільних рахунків, засобів особистої гігієни; медикаментів для надання первинної допомоги; ліхтарів, батарейок до них; сіток рибацьких (можна б/в) та у вигляді транспортування волонтерської допомоги  власними автомобілями до м. Херсон.

Допомога приймається за адресою: м.Берислав, вул. Луначарського, 10, каб. 10, 25. Інформацію можна отримати за телефонами: (095) 56 56 500, (096) 599 43 76.

Ми всі різні. У кожного своє життя, своя доля. Але всіх нас об’єднує святий обов’язок – захищати Батьківщину!