У Новій Каховці відбувся третій етап благодійного марафону

16 Березня 2015 10:00

7 березня у Новій Каховці, в кінотеатрі «Юність» відбувся третій етап благодійного проекту, який започаткували координаційна рада волонтерів міста спільно з громадською радою при виконавчому комітеті.

nk-online.tv

nk-online.tv

Як і в попередні рази, проводився збір речей, коштів для допомоги військовим та людям, що опинилися у скрутній життєвій ситуації. А небайдужі новокаховчани продовжили плетіння чергової маскувальної сітки. Свій вагомий внесок у благодійну акцію зробили студенти приладобудівного технікуму – передали на допомогу військовим усі зібрані кошти від продажу страв  (понад 1 тис. грн.) під час ярмарку«Новокаховська господиня».

nk-online.tv

nk-online.tv

– Військовим, яких мобілізували з Нової  Каховки, ми вже відправили комплекти термобілизни, медикаменти (придбані за зібрані гроші під час даної акції минулого разу), книги, – розповіла депутат міськради, член громадської ради Олена Михайлова. – Нашу посилку хлопці вже отримали, телефонували й дякували новокаховчанам. Після цього ми відправили усі зібрані речі на акції – чоловічий теплий одяг, ліки, що передали з 16 училища, та ті, що зібрали тут, до Авдіївки. З нами підтримує контакт начальник міліції Артем Шевченко. Саме він передає отриману від нас гуманітарку.  5 березня відправили ще одну партію  – продукти (допомога Свято-Андріївського храму), консервацію та речі.  Адже, як з’ясувалося із розмови з Артемом, у місті катастрофічно не вистачає продуктів: працює всього 4 магазини і ціни в них надто високі. Волонтери, за його словами, не приїжджають, адже обстановка там вкрай нестабільна. Першу партію допомоги в Авдіївці вже отримали.

Все, що не було відправлено на схід – дитячі речі, одяг для жінок тощо, ми роздали переселенцям, які проживають у місті.

nk-online.tv

nk-online.tv