Плани ремонту доріг у Херсоні на 2015-й

12 Березня 2015 14:00
city.kherson.ua

city.kherson.ua

На останньому засіданні виконавчого комітету міської ради затверджені плани робот відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури та зв’язку міської ради на 2015 рік.

Як розповів начальник відділу В’ячеслав Нікітєнков, за умови повного та своєчасного фінансування, в управління великі плани на 2015 рік: «Насамперед – закінчити ремонт ділянки дороги Чайковського – Куйбишева. Виконання капітального ремонту ділянки вул. Димитрова в районі Лавреньова – Робочої та ділянки вулиці Робочої від Димитрова до Ілліча, де у зв’язку зі знаходженням там насамперед торгівельних точок, не здійснюється система водовідводу й дорожнє покриття повністю пошкоджено. Крім того, планується провести капітальний ремонт району приватного сектору вул. Партизана Желєзняка, Говорова, Промислової, Ладичука та ін.».

Усього на ремонт і утримання дорожнього господарства на 2015 рік передбачено більше 51 млн. 863 тис. грн., з них: на капітальний ремонт доріг – близько 19 млн. грн., на капітальний ремонт під’їзних шляхів – більше 4 млн. 900 тис. грн., на поточний ремонт і утримання доріг – більше 22 млн. 214 тис. грн.