У Горностаївському районі зібрано понад 14 тис грн для потреб військових

11 Березня 2015 12:40
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

За січень-лютий цього року для потреб військових з Горностаївського району, крім продуктів харчування, дизпалива, теплих речей і медикаментів, зібрано понад 14 000 гривень.

Нещодавно волонтерська група, здійснивши поїздку в зону АТО, зустрілася з 13 земляками на 5 блокпостах та передала благодійну допомогу: чай, каву, печиво, цукерки, яблука, мінеральну воду, термоси, акумулятори, цигарки та засоби гігієни.
 
Про питання пов’язані з наданням допомоги волонтерами, потребами військових, а також організацією поїздок до зони АТО повідомила волонтерська група, яка була запрошена на урочистості, що відбулися 6 березня в районному будинку культури. Серед волонтерів району багато жінок, які надають свою посильну допомогу.
Дружини волонтерів, матері, сестри та подруги, а також всі небайдужі ще більше долучаються до волонтерської діяльності. Теплі шкарпетки, зв’язані з любов’ю і теплом, пошитий одяг та смачний борщ — це маленькі радощі, які дарують жінки-волонтери району військовим.
 
Речі, зібрані волонтерами відправляються також посилками до Артемівська, Маріуполя, Кураховського, Селідового та міст Щастя і Гірського.