У Херсоні провели конкурс патріотичної пісні

10 Березня 2015 09:36
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

5 березня у Вищому професійному училищі №2 було проведено конкурс патріотичної пісні.

Вже більше 20 років заклад проводить різноманітні творчі конкурси серед учнів. Проте цього року, враховуючи події, що відбуваються на сході України, захід було вирішено провести максимально патріотично. Особливо це важливо для учнів училища, адже серед них майже все хлопці – майбутні захисники нашої землі.
Усі учасники конкурсу – будівельники, вони не мають музичної освіти. Тому у першу чергу, оцінювали їх виступи не за професійністю виконання, а за емоційністю та патріотичністю.
Ще до початку конкурсу духовий оркестр навчального закладу виконував марші, створюючи святкову атмосферу. А розпочався захід з виконання Державного гімну України, який, разом з конкурсантами, що були на сцені, стоячи виконував весь зал.
Учасники демонстрували хоровий та вокальний спів, вміння грати на музичних інструментах, декларували патріотичні вірші та виконували хореографічні номери.
На концерт , який  був присвячений захисникам України,  запросили учасників бойових дій в зоні АТО. Бійці були розчулені до сліз щирим та емоційним виконанням творчих номерів у виконанні учасників конкурсу.