Скадовські танцюристи посіли призові місця на Всеукраїнських змаганнях

10 Березня 2015 11:32
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

Відбулися вже в 12-й раз Всеукраїнські змагання за Кубок “Мелитопольские ведомости”. Щоб виступити на гостинному мелітопольському паркеті, приїхали пари з 28 танцювальних клубів з 11 міст України: Києва, Дніпропетровська, Запоріжжя, Харкова, Дніпродзержинська, Нікополя, Маріуполя, Бердянська, Чугуєва та Скадовська.

Скадовськ представляли пари народного аматорського колективу спортивного бального танцю «Каравела» (керівники Лариса Шаронова та Наталія Уварова) Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка.
Танцюристи виступали в 5 категоріях. Виступи танцювальних пар глядачі гаряче підтримували оплесками. Лідерство та перше місце в категорії “Ювенали ІІ” отримали саме скадовчани – Олександр Синяк та Анастасія Уварова. В категорії “Діти до 7 років” два других місця – Артем Консманов та Віталіна Іванова, Сергій Верещак та Ксенія Рященко, а також два третіх місця – Влад Будницький та Евеліна Кулажина, Микола Стариков та Ганна Сокольчук.
В категорії “Юніори І-Е клас” п’яте місце зайняли Олександр Мельниченко та Ксенія Рябікіна. В категорії “Юніори І-Н клас” третє місце Анастасія Степова та Валентина Петриченко. В категорії “Юніори ІІ-Д” клас шосте місце Кирило Назар та Оксана Марчук.
Вітаємо наших танцюристів!