На Херсонщині пройшла акція – «Рятувальники – дітям переселенців»

9 Березня 2015 11:50

5 березня рятувальники Херсонщини провели благодійну акцію – «Рятувальники – дітям переселенців». Протягом місяця співробітники Головного управління ДСНС області збирали теплі речі, книжки, ігри, м’які іграшки для дітей тимчасово переміщених осіб.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

І вирішили роздати зібране саме напередодні свята весни, жіноцтва і материнства – 8 Березня. У Єдиному центрі по допомозі переселенцям, що знаходиться в адмінбудівлі облдержадміністрації, зібралося чимало людей, яких заздалегідь повідомили про можливість вибрати для дітей необхідні речі та іграшки.

kherson.mns.gov.ua

kherson.mns.gov.ua

Жителі Донецької і Луганської областей відгукнулися на пропозицію і завітали хто сам, а хто з дітворою. Допомагали розібратися мамам, що де знаходиться і по розмірах допомагали волонтери з Херсонського державного університету.

Як розповів керівник робочої групи Регіонального штабу Херсонської області капітан служби цивільного захисту Іван Теленик рятувальники не вперше і не востаннє допомагають переселенцям та їхнім дітям, і така робота проводиться і в районах області, де проживають тимчасово переміщені особи.

За матеріалами прес-служби ГУ ДСНС України у Херсонській області