Херсонщині та гостям області представили «Танець за єдність України»

9 Березня 2015 15:00
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua

У рамках турніру з бального спортивного танцю «Tavria Dance Festival» відбувся парад учасників «Танець за єдність України».

Херсонщина вдруге приймає спортсменів-танцюристів з усієї України на паркеті торгівельно-розважального центру «Фабрика».
«Херсонщина вміє правильно зустрічати гостей і проводити масштабні змагання. Ми сподіваємося, що турнір такого рівня стане для нашої області візитною карткою. У такий непростий для країни час дуже важливо зберігати в собі гроно творчості, вміти презентувати себе як українців, не лише йти до перемоги, а отримувати її. І танець – один із найяскравіших виявів власної самобутності», – відзначила перший заступник голови обласної державної адміністрації Валентина Січова.
Суддівська колегія змагань із задоволенням підтримала ці слова своїми оплесками, продемонструвавши  згуртованість і націленість на результат представників України з різних областей.
А учасники турніру в категорії «Юніори», які приїхали з усіх куточків України, тримаючи в руках жовто-блакитні стяги, своєю ходою продемонстрували єдність, незалежність та віру у світле майбутнє нашої держави.
khoda.gov.ua

khoda.gov.ua