Новий турнір в Херсоні

4 Березня 2015 08:20
fakti.ks.ua

fakti.ks.ua

Спочатку то булі міські змагання, потім вони увійшли до всеукраїнської серії “Висота”. На тих змаганнях брали участь відомі українські спортсмени серед яких були і чемпіони світу зі стрибків у висоту. Ці змагання були етапними в кар’єрі нашого відомого спортсмена Андрія Проценка, який розпочинав шлях в великий спорт і на цих змаганнях і ось сьогодні Андрій вже Заслужений майстер спорту, учасник чемпіонатів світу, Олімпійських ігор, з минулого року постійно бере участь в етапах Діамантової ліги. І ось завдяки Андрію в нашому місті з’явилися ще одні змагання зі стрибків у висоту. Турнір на призи Заслуженого майстра спорту України Андрія Проценко. В першу чергу цей турнір розрахований на юних спортсменів, які тільки обирають свій шлях у легкій атлетиці.
Сімнадцять юних спортсменів були учасниками першого турніру і перший турнір був чисто херсонським. В змаганнях дівчат були представлені дев’ять спортсменок і всім вдалося подолати першу висоту, а призові місця дісталися не всім. Третє місце з пристойним для свого віку результатом сто двадцять сантиметрів у Марії Ющенко, друга позиція у Юлії Кірильчук її результат сто двадцять п’ять сантиметрів і перше місце у Єлізавети Кравченко, яка підкорила висоту сто сорок п’ять сантиметрів.
В змаганнях юнаків було лише чотири спортсмени і вони розігрували четвертого зайвого. Третє місце виборов дванадцятирічний Вадим Єпонов з результатом сто двадцять п’ять сантиметрів, другим призером став Олександр Улєй – його результат сто сорок сантиметрів, а переможцем змагань, підкоривши планку на висоті сто сорок п’ять сантиметрів став майбутній заслужений майстер спорту Генріх Іщенко.

Джерело: ВТВ плюс