У Каховці відбулося засідання літературного клубу

3 Березня 2015 16:00
vk.com

vk.com

26 лютого в читальному залі районної бібліотеки відбулося засідання літературного клубу  «Свічадо».  Поетами були  представлені  нові поетичні здобутки, серед яких – Олександр Лозовий «Таврійські співаночки», Микола Демченко «Пишу стихи пером души», Ніна Сагайдак «Поклонимся великим тем годам…», Людмила Гладкая «Любимые игрушки». Теми представлених творів різноманітні, – від патріотичних до ліричних та дитячих.

«Поезія душі моєї»,- таку назву мала друга сторінка засідання, і була присвячена творчості Ліни Костенко – лауреату Національної премії України імені Т.Шевченка, першому лауреату  Міжнародної  літературно-мистецької  премії  імені  Олени Теліги.
Бібліотекарі зробили огляд літератури, на якому представлені твори Ліни Костенко – «Річка Геракліта», «Поезії»,  «Берестечко» та інші. Поети з задоволенням декламували її твори та відзначили, що її поезія філософська, патріотична і разом з тим – лірична. Бібліотекар Марина Лєскова ознайомила присутніх з умовами проведення обласного фестивалю виконавської майстерності «Поетичний камертон Ліни Костенко» та запросила поетів до участі у Фестивалі.