Херсонським ведмедям подарували вольєр із басейном

2 Березня 2015 14:30
city.kherson.ua

city.kherson.ua

Справжня подія відбулася в ці вихідні в Херсонському гідропарку. Найбільші мешканці міського зоокутка – ведмеді, одержали нове просторе житло. Вольєр і басейн були побудовані силами волонтерів Благодійного фонду «Міжнародна організація Лоренса Ентоні».

Ведмедики отримали можливість бігати, стрибати, купатися, уперше в житті відчули під лапами не бетонну підлогу, а набагато більш теплу й приємну землю. Вони яскраво продемонстрували свою радість від розширення житлоплощі, виконавши перед очами здивованих відвідувачів справжній танець-хоровод.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Присутній на приємній події міський голова Володимир Миколаенко, подякував волонтерам за неоціненну допомогу міському звіринцю. Відзначив, що це справжній подарунок для міста та любителів тварин: «Певен, що зоокуток буде привертати увагу ще більшої кількості родин з дітьми, тому що тільки тут малята зможуть побачити таких великих хижаків практично поруч, отримати нові враження й позитивні емоції».

Поки доступ до вольєра для відвідувачів обмежений, тому що ще не змонтовані захисні огородження, але вже зовсім скоро херсонці зможуть спостерігати вовків, ведмедів і інших тварин у нових вольєрах.