Приватний підприємець з Миколаєва допоміг херсонським міліціонерам

25 Лютого 2015 12:34
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Колишній міліціонер, а нині підприємець і меценат Максим з Миколаєва, не вперше допомагає працівникам спеціальної роти міліції УМВС Херсонщини. Кілька місяців тому він розробив та власноруч виготовив для херсонських міліціонерів полегшену підставку під кулемет ДШК.

Коли меценат дізнався, що спеціальній роті міліції бракує глушників для автоматів АКМС, то винайшов можливість і у найкоротший термін привіз три глушники. Благодійник абсолютно безкоштовно допомагає не лише херсонським міліціонерам. За останній час до нього звернулися правоохоронці з інших областей з проханням виготовити для них полегшені підставки під кулемет ДШК. Такі підставки є неоціненними під час ведення активних бойових дій в зоні АТО.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

А глушники для автоматів АКМС покращують безшумність стрільби, тобто ефективно знижують рівень звуку від пострілу на 50-60%. Це допоможе херсонським міліціонерам виконувати особливо важливі завдання у зоні проведення АТО, вести боротьбу з терористами, захищати мирних жителівУсі правоохоронці пройшли спеціальну підготовку, завдяки допомозі небайдужих громадян повністю екіпіровані, володіють навичками надання першої допомоги, мають необхідні спецзасоби та зброю для виконання службових завдань.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Крім миколаївського мецената, міліціонерам допоміг і підприємець Валерій з Херсона. Він передав коліматорний приціл для покращення точності стрільби та устаткування для його кріплення. Херсонець пообіцяв і надалі знаходити можливості для забезпечення міліціонерів усім необхідним устаткуванням.

– Сподіваюся, що інші херсонські підприємці наслідуватимуть приклад таких благодійників і не залишаться байдужими до потреб захисників України, будуть допомагати та підтримувати спеціальну роту міліції та бійців батальйону “Херсон”, – зазначив начальник Управління МВС Херсонщини Артур Мєріков.