У січні 55 тисяч громадян отримали допомогу податківців Херсонщини

24 Лютого 2015 09:50
pda.myvin.com.ua

pda.myvin.com.ua

Протягом січня 2015 року до центрів обслуговування платників Херсонщини звернулося 55 тисяч громадян та платників податків, які отримали 5,9 тисяч адміністративних послуг від податківців. Інформує прес-служба ГУ ДФС України в Херсонській області.

Як свідчить статистика, найбільшою популярністю користувалися послуги з видачі карток платників податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Видано 3,0 тис. таких документів, або 50,8% від загальної кількості послуг.

Найчастіше відвідувачі ЦОПів області зверталися за довідкою про відсутність заборгованості з платежів до бюджету – 0,4 тис. послуг (6,8%) та надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 0,3 тис. послуг (5,1%).

 «Відвідувачам пропонується широкий спектр послуг. Зокрема: подання податкової звітності, отримання індивідуальних консультацій, довідок, проведення звірок та інше. Ми дбаємо про те, щоб представники усіх категорій бізнесу і звичайні громадяни отримували якісне сервісне обслуговування, яке надають девять ЦОПів при податкових інспекціях області», – зазначила заступник начальника Головного управління ДФС у Херсонській області Наталія Невдах.