Херсонці попрощалися з земляками-Героями

24 Лютого 2015 19:20

1403674387_originalДругий день поспіль херсонці прощаються з героями, які віддали своє життя за нашу Батьківщині, щоб у наших оселях панував мир та спокій.

23 лютого в останню путь провели Олега Ігоровича Чихуна. Він помер 21 лютого у Київському шпиталі від множинних осколкових поранень, які отримав в боях біля с. Олексіївка Донецької області. Олега Чихуна призвали до лав Збройних сил України наприкінці липня 2014 року, службу він проходив у 28-й окремій механізованій бригаді.

Слова співчуття рідним та близьким Олега висловив міський голова Володимир Миколаєнко. Він запевнив рідних, що не наша держава, не херсонці ніколи не забудуть подвиг Олега – віддати своє життя за свободу та незалежність.

Сьогодні херсонці попрощалися з Олександром Євгеновичем Євсюковим, який загинув під час обстрілу 21 лютого. З вересня 2014 року Олександр проходив службу у 79-й окремій аеромобільній бригаді.

Від імені міського голови Володимира Миколаєнка, депутатів міської ради співчуття рідним та близьким героя висловив заступник міського голови Віктор Іванушкін.

Солдату Олегу Чихуну 24 лютого виповнилось би 29 років.

Солдат Олександр Євсюков 8 січня відзначив 37 день народження.

Вічна слава героям!