Великоолександрівські воїни-захисники провели уроки мужності та патріотизму

23 Лютого 2015 09:10
Повертаючись у відпустку із зони проведення АТО, більшість воїнів-захисників обов’язково відвідують свої навчальні заклади, щоб поспілкуватися зі своїми колишніми вчителями та розповісти учням про справжню ціну миру. Протягом тижня у Великоолександрівських ЗОШ №1 та №2, Малоолександрівській та Борозенській школах побували земляки, які нині захищають Вітчизну на Сході країни.
volex.in.ua

volex.in.ua

Квітами, синьо-жовтими кульками, вітальними листівками учні, вчителі, громадськість сіл вітали великоолександрівця Олександра Черепаху, малоолександрівця Олега Сердюка, борозенців Олексія Надточія та Володимира Гейка.
volex.in.ua

volex.in.ua

Чоловіки поділилися своїми враженнями про непросту ситуацію у зоні проведення АТО, запевнивши, що зроблять усе можливе, аби не допустити подібного у своєму регіоні. Від себе особисто та від своїх побратимів учасники АТО подякували односельцям за теплий прийом, душевну підтримку та матеріальну допомогу.

На згадку про цю зустріч школярі вручили захисникам виготовлені власними руками обереги: янголів, патріотичні стрічки, малюнки, листи. Вчителі та односельці бажали воїнам здоров’я, скорішого закінчення війни та повернення до мирного життя.