Справжній герой завітав до дитячого садка на Скадовщині

22 Лютого 2015 16:16
www.skadovsk.com

www.skadovsk.com

19 лютого до Радгоспненського дошкільного закладу «Золотий ключик» завітав воїн АТО Галун Роман. Хлопець народився і виріс в рідному селі. Вже півроку Роман перебуває в зоні бойових дій, а зараз у 10-денній відпустці.

Працівники закладу разом з вихованцями зустріли воїна теплими обіймами. Ще зовсім недавно маленький хлопчик, а сьогодні справжній мужній чоловік, переступив поріг дитячого садка. Сльози радості та почуття гордості переповнювали всіх працівників.

www.skadovsk.com

www.skadovsk.com

Зустріч проходила у старшій групі «Капітошка» за круглим  родинним столом. За гарячою чашкою чаю учасники зустрічі спілкувалися з Романом по-родинному: щиро та відкрито. Діти презентували невеличкий концерт що перейшов у загальний спів за участю музичного керівника закладу Віталія Кравчука.

www.skadovsk.com

www.skadovsk.com

Діти не відходили від солдата ані на крок, із задоволенням фотографувалися з ним. На завершення зустрічі малюки подарували Роману свої малюнки для його друзів, а також власноруч виготовленого чарівного жовто-блакитного баранчика, який обов’язково оберігатиме нашого воїна. Потім були знову обійми та прощання, нашому герою скоро знову в небезпечну дорогу в АТО. Але тепер він знає, що його чекають вдома не тільки власна родина, але й усі односельці, а особливо маленькі українці села Радгоспного.