Учасники Революції Гідності зустрілися з учнівською та студентською молоддю Херсона

20 Лютого 2015 07:52
city.kherson.ua

city.kherson.ua

В обласному краєзнавчому музеї відбулася зустріч учасників Майдану, серед яких депутати міської ради від «ВО «Батьківщина» Олег Акимченков, Станіслав Трошин, Віктор Гаврилюк та громадські діячі  Павло Гавриш (Народний Рух України), Олег Гаврилко («ВО «Свобода»), Віталій Урбанський  («Сокіл»)  та інші, з учнівською та студентською молоддю. Зустріч пройшла у форматі «круглого столу».

На початку зібрання директор музею отримала для поповнення експозиції про події листопада 2013 – лютого 2014 років засоби індивідуального захисту, якими міський голова Володимир Миколаєнко користувався 18-20 лютого минулого року, під час подій Революції Гідності на Майдані Незалежності в Києві – каску та бронежилет. Павло Гавриш передав музею прапор ЄС, який щоденно підіймали на херсонському Майдані.

city.kherson.ua

city.kherson.ua

Під час зустрічі її учасники подивились відеореквієм Небесній сотні, поспілкувалися про здобутки Революції Гідності та ті напрями роботи по змінам в країні і суспільстві, по яким ще не досягнуто кінцевого результату. Студенти і учні отримали вичерпні відповіді на власні запитання, мали змогу переглянути фотовиставку, присвячену учасникам київського та херсонського Майданів.