Обереги військовим від скадовських дітей

18 Лютого 2015 14:22
skadovsk.com

skadovsk.com

У складний для України час, коли  десятки тисяч патріотів нашої держави перебувають на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України, молодь скадовщини не стоїть осторонь цих подій.

Вже традиційними у школах району  стали акції «Милосердя», спрямовані на допомогу солдатам,  які несуть службу у зоні АТО. За ініціативи лідерів учнівського самоврядування учні загальноосвітніх навчальних закладів Скадовського району долучилися до акції «Сила єдності».

Волонтерські загони навчальних закладів збирають речі, необхідні для повсякденного використання, продукти харчування, солодощі тощо. Діти мали змогу написати листа та створити малюнки воїнам, які перебувають у зоні антитерористичних дій. Більше сотні паперових подарунків передано волонтерами району. Скадовські гімназисти виготовляли маскувальну сітку для потреб наших героїв в АТО,  у Скадовській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 було відкрито Площу гідності і слави.

skadovsk.com

skadovsk.com

І дошкільнята району долучилися до цієї акції. Вихованці  дошкільного навчального закладу №5 «Червона Шапочка» виготовили обереги для учасників бойових дій та вручили волонтеру Скадовська Копитіній О.Г. для передачі воїнам в знак вдячності за їх подвиги.

“Тисячі наших бійців перебувають у зоні бойових дій та лікуються у госпіталях. Отож, ми хочемо, щоб кожен воїн відчув, що ми вболіваємо за них, знаємо, що вони ціною власного життя боронять рідну землю”, – наголошує молодіжна організації «Районна рада старшокласників».