Херсонські жінки-боксери виступили на чемпіонаті та Кубку України

18 Лютого 2015 16:29
fakti.ks.ua

fakti.ks.ua

У Чернівцях, на базі ФОК “Олімпія”, з 3 по 8 лютого відбулися змагання всеукраїнського рівня – чемпіонат України з боксу серед жінок-молоді та юніорок, а також Кубок України з боксу серед еліти.
Серед учасниць національних змагань – чемпіонка світу 2012 р. Марія Бадуліна-Бова (Київ), срібна призерка чемпіонату світу 2010 р. Катерина Шамбір (Рівне) та інші титуловані спортсменки.

Наші херсонські жінки-боксери виступили достойно і зайняли 3-тє місце серед юніорів (Галай Анастасія, вагова категорія до 57 кг.), 3-тє місце серед молоді (Яковенко Олександра, вагова категорія до 57 кг) та 3-тє місце серед еліти (Мазур Ганна, вагова категорія до 51 кг.). Із виграним двобоєм Драмарецька Катерина (вагова категорія до 57 кг) зайняла 5-те місце серед молоді.

Наші дівчата програли тільки більш досвідченим членам команди України, які неодноразово ставали чемпіонами України та брали участь у чемпіонатах Європи та світу.

За результатами чемпіонату та Кубку України Яковенко Олександра та Мазур Ганна потрапили до складу збірної команди України та будуть боротися за поїздку до чемпіонату світу та Європи.

Команду Херсонської області представляв тренер 1-ї категорії, майстер спорту Дмитро Дзядевич.

fakti.ks.ua

fakti.ks.ua