Херсонські міліціонери повернулися із зони АТО

17 Лютого 2015 10:33
mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

17 працівників оперативних підрозділів міліції Херсонщини повернулися додому після місяця служби у зоні проведення антитерористичної операції.

У різних населених пунктах Сходу України найдосвідченіші міліціонери виконували поставлені перед ними особливо важливі завдання, забезпечували охорону громадського порядку у містах і селах Донбасу, патрулювали вулиці, реагували на звернення громадян про злочини та правопорушення, допомагали населенню, несли службу на блокпостах, перешкоджали потраплянню зброї до інших регіонів України.

mvs.gov.ua

mvs.gov.ua

Зустрічали загартованих та ще більш змужнілих бійців керівництво Управління МВС, особовий склад та рідні міліціонерів. Заступник начальника УМВС полковник міліції Олександр Никитюк привітав своїх підлеглих з поверненням додому, подякував їм за гідну службу, витримку та стійкість.

Всього ж з початку проведення антитерористичної операції цілісність нашої держави у зоні бойових дій захищали 168 працівників міліції області. Наразі там у надзвичайно важких умовах несуть службу 14 херсонських міліціонерів, які пліч-о-пліч зі своїми колегами з різних областей України захищають нашу державу та її мирних жителів.

Прес-служба УМВС України в Херсонській області