Херсонці на освітянському Форумі

15 Лютого 2015 15:26
bcpep.org.ua

bcpep.org.ua

У Трускавці (Львівська область) відбувся ІІІ освітянський Форум з інноваційних освітніх технологій «Трускавець-2015». На Форум прибуло 60 учасників із 14 областей України. Херсон представляли директор Херсонської гімназії № 1 Наталія Устинова та її заступники Наталія Лопушинська і Олена Софієнко.

В рамках Форуму відбулася науково-практична конференція «Уніфікація системи освіти України (згідно Концепції нового Закону «Про освіту» та використання смарт-технологій в освіті), проведені майстер класи по впровадженню центрів освітніх комунікацій у закладах освіти засобами хмарного сервісу Офіс 365 програми «Партнерство в навчанні» компанії «Майкрософт» та індивідуальні консультації по роботі з сервісом Офіс 365.

Під час проведення Форуму педагоги відвідали Львівську українську гуманітарну гімназію ім. О.Степанів з поглибленим вивченням українознавства та англійської мови. В рамках культурної програми заходу освітяни побували у церкві Святого Юра (пам’ятка ЮНЕСКО) в Дрогобичі, та меморіальному музеї Івана Франка в Нагуєвичах.

Джерело: postfactum.ks.ua